|
TELSTAR Forum o satelitski, kabelski, zemeljski in IP TV
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
jerry2

Pridružen/-a: Čet Mar 25, 2004 17:40 Objav: 517
|
Objavljeno: Sob Jan 14, 2006 23:02 Naslov sporočila: ID-ji programov na strani s sporedi |
|
|
Zakaj menjate ID-je na spletnem Telstarju? Si ravno skonfiguriram Animal in Discovery z XMLTV pa mi kaže potem RTV SLO... Ali je zdaj konec menjav? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janton Site Admin

Pridružen/-a: Sre Nov 12, 2003 11:24 Objav: 4221 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Sob Jan 14, 2006 23:07 Naslov sporočila: |
|
|
Menjave bodo še, ker nam razni pajki kradejo vse kar z muko naredimo  _________________ Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bojan81

Pridružen/-a: Pon Jan 19, 2004 20:11 Objav: 395 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sob Jan 14, 2006 23:20 Naslov sporočila: Re: ??? ID-ji |
|
|
| jerry2 je napisal/a: | Zakaj menjate ID-je na spletnem Telstarju? Si ravno skonfiguriram Animal in Discovery z XMLTV pa mi kaže potem RTV SLO... Ali je zdaj konec menjav? |
Lahko to malo razložiš, kaj si si to skonfiguriral?  _________________ Pozdrav bojan
Zaj pa jaz vas vprašam: Kam gre ta svet ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janton Site Admin

|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 0:18 Naslov sporočila: |
|
|
Skonfiguriral je en program, ki gre sam na našo stran potegne vsebino vseh sporedov jo zapiše v xml obliko, ki jo razumejo digitalni videorekorderji in lahko sprogramira snemanje ali si ogleda spored za določeno TV postajo....vse jasno Bojan  _________________ Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tehnicni Site Admin

Pridružen/-a: Sre Nov 26, 2003 9:37 Objav: 11578
|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 0:29 Naslov sporočila: |
|
|
| janton je napisal/a: | Menjave bodo še, ker nam razni pajki kradejo vse kar z muko naredimo  |
Tko se govori, vsakih 5 minut bi moral zamenjat.
Če bi imeli za sabo 100 milijonski trg, ne bi bilo problema, saj bi od našega početja lahko živelo par ljudi, tako pa še eden ne more životariti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bojan81

|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 9:57 Naslov sporočila: |
|
|
| janton je napisal/a: | Skonfiguriral je en program, ki gre sam na našo stran potegne vsebino vseh sporedov jo zapiše v xml obliko, ki jo razumejo digitalni videorekorderji in lahko sprogramira snemanje ali si ogleda spored za določeno TV postajo....vse jasno Bojan  |
@janton
Veliko več kot prej!
@jerry2
Ti pa bi lahko to malo pokazal, kako to zgleda.
| janton je napisal/a: | | Menjave bodo še, ker nam razni pajki kradejo vse kar z muko naredimo |
Kaj pa vam tu lahko kradejo in kdo? _________________ Pozdrav bojan
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
link_up

Pridružen/-a: Pet Jan 16, 2004 18:06 Objav: 2024 Kraj: offworld
|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 17:11 Naslov sporočila: |
|
|
pajki kradejo sporede in jih dajejo v search engine ...
jerry2 jst bi tut to mel...posebej za slo spored prosim _________________ In and Out |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tehnicni Site Admin

Pridružen/-a: Sre Nov 26, 2003 9:37 Objav: 11578
|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 18:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Dajejo jih med ostale sporede, s katerimi potem lahko furaš PVR ali pač neko EPG aplikacijo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jerry2

|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 22:05 Naslov sporočila: |
|
|
Hm, zdaj sem izpadel kot kradljivec Ampak dovolite mi, da berem vaš spored, ali ne? Ne smem si ga pa shraniti v taki obliki, da ga bom na računalniku lahko gledal (uporabljam ga kot PVR)? Ali je to komercialna uporaba? Saj nihče ne distribuira tega in nihče tega ne razširja, je potem tako narobe, da vam moj pajek pobere dol stran? Prikazali ste to, kot da je to kaj drugega kot da downloadam vašo stran V resnici gre za download, potem pa program pobere ven spored. Lahko pa z roko copy/pastam, a to mi je pa dovoljeno?
Mislim... res prijazno no... Pa ne rečem da bi imeli ne vem kakšne vsebine za Animal Planet in Reality TV, gre pa samo za 12 vrstic naslovov, katere žal nikjer ne dobim Draga Sibila, ki zastopa te postaje, zakaj ni nikjer sporeda za SLO???
Sorry, malo ste me ujezili  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jerry2

|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 22:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Tehnicni je napisal/a: | | janton je napisal/a: | Menjave bodo še, ker nam razni pajki kradejo vse kar z muko naredimo  |
Tko se govori, vsakih 5 minut bi moral zamenjat.
Če bi imeli za sabo 100 milijonski trg, ne bi bilo problema, saj bi od našega početja lahko živelo par ljudi, tako pa še eden ne more životariti. |
In kakšno škodo vam dela moj program, ki potegne vsebino teh dveh programov? Vam delam promet ali kaj? Enako kot če odprem stran in skopiram tekst ki je na strani? Ali nimate sporeda zato, da si ga lahko fizična oseba prepiše? Imam pač PVR doma. Ne smem do vašega cenjenega sporeda priti na sodoben način, moram priti na tak, da grem 10x na stran in buljiv v ekran, kaj je novega? Saj sicer vedno, ko berem spored, točno vem da je vaš in se vam v mislih zahvalim za ves trud.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jerry2

|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 22:08 Naslov sporočila: |
|
|
| bojan81 je napisal/a: | | janton je napisal/a: | Skonfiguriral je en program, ki gre sam na našo stran potegne vsebino vseh sporedov jo zapiše v xml obliko, ki jo razumejo digitalni videorekorderji in lahko sprogramira snemanje ali si ogleda spored za določeno TV postajo....vse jasno Bojan  |
@janton
Veliko več kot prej!
@jerry2
Ti pa bi lahko to malo pokazal, kako to zgleda.
| janton je napisal/a: | | Menjave bodo še, ker nam razni pajki kradejo vse kar z muko naredimo |
Kaj pa vam tu lahko kradejo in kdo? |
Verjetno jaz. Kaj? Ja naslove programov, ki so objavljeni na Sibilini strani. To "kradem"  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
babylon9

Pridružen/-a: Ned Jan 25, 2004 13:23 Objav: 1243 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 22:13 Naslov sporočila: |
|
|
a si cist popi*u.  _________________ Debian 6.x, CentOS 6.x server & desktop, multi platform.
Linux for human beings with multi cores everywhere, with passive components, multiservers, you can't beat this. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janton Site Admin

|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 22:13 Naslov sporočila: |
|
|
Ah dej no Jerry zdej pa pretiravaš-nihče ni mislil tebe in tvojega PVRja, temveč tiste, ki jih potem objavljajo naprej in hočejo z njimi zaslužiti  _________________ Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jerry2

|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 22:18 Naslov sporočila: |
|
|
Takega pa ne poznam Kdo bi hotel pa zaslužiti s sporedom? A ga je težko prepisati (copy/paste)?
Sorry če nisi milsil mene, ampak prizadelo je mene, ne tistega ki je plačan ga ga prepiše... Sicer spoh ne vem kdo te plačuje, če ni to prostovoljno, kar delaš. Če pa Sibila, ali niso to sporedi programov, ki jih oni tržijo in prodajajo? Pri nas na TM imamo od njih te programe, sporedov pa ni. Animal in Reality pa Sloveniej ne poznata Imam skripto za National Geographic, tega potegnem neposredno od njih, in vsebine so vse v SLO itd. super reč. Samo Animal in Reality pa tega nimata  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janton Site Admin

|
Objavljeno: Pon Maj 22, 2006 19:35 Naslov sporočila: |
|
|
Sporede smo spet malo "premetali" http://www.sibila.si/telstar/spored/index.php
Zadeva zdaj "laufa" v php-ju in mysql bazi in zaenkrat dela vse precej hitreje. Če ima kdo kake težave naj napiše. Sedaj smo tudi končno odstranili iframe, tako, da je samo še en drsnik  _________________ Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bojan81

|
Objavljeno: Pon Maj 22, 2006 21:10 Naslov sporočila: |
|
|
Novi izgled sporedov več kot zadovoljiv.  _________________ Pozdrav bojan
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janton Site Admin

|
Objavljeno: Čet Maj 25, 2006 21:12 Naslov sporočila: |
|
|
Popravili smo še "izbiro po datumu". Sedaj, ko izberete en program, recimo Eurosport za danes, lahko kliknete na bilo kateri datum in se bo izpisal spored za Eurosport (prej je bil vedno spored za SLO1)  _________________ Hekerju hvala, ker mi je samo podpis spremenil  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih objav v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih objav v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|